Allmänna villkor & ansvarsfriskrivning

Smartekonomi.se är en webbsajt med fokus på privatekonomi. Vårt mål är att ge våra besökare ekonomitips, ekonomikunskap och ekonominyheter. Vi jämför och listar även olika produkter på denna sajt. Du kan t ex jämföra lån och sparkonton hos oss.

Våra intäkter kommer från Smartekonomi.se:s samarbetspartners via affiliate länkar. När någon klickar på en länk och sedan gör en transaktion hos en av våra samarbetspartners får vi en viss ersättning. Men vi rekommenderar även tjänster och produkter som vi inte får någon ersättning för. Det gör vi helt enkelt för av vi tycker att produkterna är bra. En seriös ekonomisajt bör inte enbart tipsa om sådant som ger ersättning, för då är den inte ärlig och trovärdig.

Ansvarsfriskrivning

  1. Smartekonomi.se är en informativ ekonomisajt som även jämför olika produkter. Vi erbjuder inte själva några produkter, inga sparkonton, krediter eller några andra tjänster. Inte heller några fysiska varor. 
  2. Alla tvister och reklamationer mellan kund och tredje part löses mellan dessa parter. Avtal sluts alltid mellan kund och tredje part och därmed har Smartekonomi.se inget ansvar vid en tvist. Det är alltid till tredje part du ska vända dig om du köpt en produkt eller tecknat ett avtal som du är missnöjd med. 
  3. Avtalsbrott hanteras alltid mellan kund och tredje part. 
  4. Vi uppdaterar regelbundet informationen på denna sida, t ex räntor för krediter och sparkonton. Ibland kan dock priserna, räntorna och villkoren förändras hos tredje part utan att vi har hunnit med att uppdatera detta. Vi kan således inte garantera att alla uppgifter alltid är helt korrekta även om det är vårt mål. 
  5. Smartekonomi.se samlar inte in några personuppgifter överhuvudtaget och skickar aldrig ut någon e-post eller sms. Vi använder oss inte av nyhetsbrev eller e-postlistor vilket garanterar att inga personuppgifter alls hanteras på denna sajt, inte ens e-postadresser.